Читайте нас в соціальних мережах

Червона доріжка та відомі гості: ТНЕУ святкує свій 50-ий ювілей (фоторепортаж)

Четвер, 20 жовтня 2016 17:18
Сьогодні, 20 жовтня, ТНЕУ відзначає 50-річний ювілей від дня заснування.

Розпочалися урочистості з параду студентів центральними вулицями міста. Далі дійство продовжилося на Театральному майдані. Там, під звуки оркестру, поважні гості крокували червоною доріжкою. Все це з висоти пташиного польоту знімав квадрокоптер. Після офіційного представлення дійство перемістилося у  стіни театру. Там досі тривають урочистості.

Додамо, що до святкування 50-річчя ТНЕУ запрошують всіх тернополян. О 18.00 годині на Театральному майдані Тернополя відбудеться святковий концерт, у програмі якого – лазерне шоу, розіграш призів, виступи гурту «O.TORVALD», Едуарда Романюти, Тоні Матвієнко, Наталії Бучинської, Андрія Заліска, хору ім. Григорія Верьовки та багато цікавого.

Нагадаємо, сьогодні в економічному університеті навчається близько 35 тисяч студентів з різних куточків України та закордону.

Цього дня на адресу ТНЕУ вже надійшли вітання від Президента України Петра Порошенка, Міністра освіти і науки Лілії Гриневич, Спілки ректорів ВНЗ України, Верховного Архиєпископа-емерита кардинала Любомира Гузара, керівників вищих навчальних закладів країни та випускників університету.

 

Коментарі  

+2 #1 студент 20.10.2016, 20:15
А злодюгу і хабарюгу мєнта Фєдю Бортняка хто туда запросив? Це ще раз показує теперішній рівень Тнеу.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ