Читайте нас в соціальних мережах

Сьогодні в останню путь провели бійця АТО Мирослава Мислу (фоторепортаж, оновлено)

Вівторок, 04 жовтня 2016 16:43
Сьогодні, 4 жовтня, поховали тернопільського бійця 93-ої окремої механізованої бригади ЗСУ та її окремої чоти «Карпатська січ» Мирослава Мислу.

Провести військовослужбовця в останню путь прийшло сотні небайдужих людей, побратимів, друзів та родичів хлопця. Поховали Мирослава у селі Волохів Яр на Харківщині, там, де живуть його рідні.

Майже три роки Мирослав провів на Сході, адже став добровольцем ще з перших днів війни. Саме там з ним і познайомився боєць батальйону «Дніпро-1», тернополянин Богдан Бутковський.

«З Мирославом ми познайомилися в Пісках приблизно на початку березня 2015 року. Ми одразу потоваришували: я історик, він історик, я націоналіст, він націоналіст. Проводили разом час між чергуваннями в окопі, пили чай, спілкувалися на політичні, історичні теми. Три тижні я мав щастя воювати з такою людиною, а сьогодні довелося провести його в останню путь»

 Нагадаємо, трагедія сталася у Луганській області у зоні так-званого АТО. Наш земляк наткнувся на розтяжку. Після чого по підрозділу відкрили швальний мінометний вогонь. Від важких поранень він помер.

 Мирослав Мисла менше місяця як став тернополянином, оскільки дуже полюбив наше місто. Боєць був активним членом «свободівської» молодіжки ГО «Сокіл». Неодноразово він вишколював патріотичну молодь у Тернополі та Збаражі. Він хотів тут жити у мирний час.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ