Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни скаржаться на сморід поблизу найбільшого в місті ТРЦ - водії маршруток справляють нужду просто під зупинкою

Середа, 28 вересня 2016 18:26
Як тільки пригріє сонечко, на зупинці ТРЦ «Подоляни» неможливо встояти. На це скаржаться тернополяни, які змушені очікувати там на громадський транспорт із закритим носом.

Містяни навіть не знають на кого нарікати – на водіїв маршруток, які безпосередньо на площадці нижче зупинки справляють нужду, чи на владу, яка ніяк не зрозуміє, що у цих людей також є певні потреби.

«Літом дихнути нема чим – поки дочекаєшся тої маршрутки, то вже аж голова обертом йде – смердить сечею так, ніби то не вулиця, а суцільний громадський туалет, - каже журналістам сайту «Тернополяни» мешканка вул. Л. Курбаса, 11 Людмила Ширківська. – Я щодня спостерігаю з вікна як маршрутчики просто стають за кільканадцять метрів від зупинки і йдуть або в кущі, або на територію, де мала бути міні-автостанція».

Розмову підхоплює ще одна тернополянка, яка впевнена, що проблему можна вирішити цивілізованим способом.

«Водії маршруток цілими днями їздять за кермом громадського транспорту. Звичайно, їм також потрібно сходити в туалет. Тільки куди? Бігти в «Подоляни» чи терпіти аж до автовокзалу? – ділиться думками Оксана Тополя. – Елементарно – поставили б хоч 1-2 біотуалети на тій парковці під зупинкою ТРЦ, але ж ні – ходять об…икати асфальт! 21-ше століття, фантазії – нуль!»

Дана проблема у місті не нова і, чомусь, таку «розкіш» як громадський туалет місцева влада догадується виставляти тільки під час фестивалів та в поодиноких випадках у паркових зонах міста. То як же можна зробити Тернопіль чистішим, якщо у цьому людям не сприяють?

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ