Читайте нас в соціальних мережах

Завтра на Тернопільщині пройде унікальний форум

Понеділок, 26 вересня 2016 16:33
Завтра на Тернопільщину з’їдуться майстри писаного слова. У Кременці відбудеться західноукраїнський форум творців і шанувальників краєзнавчої та туристичної книги "Книжний гостинець".

За словами організаторів, захід приурочений до Всесвітнього дня туризму та Всеукраїнського дня бібліотек. У рамках форуму проходитиме безліч цікавих подій. Та центральною буде оголошення переможців конкурсу «Краща книга форуму». Автори змагатимуться у номінаціях: "Кращий краєзнавчий роман", "Кращий путівник", "Кращий краєзнавчий нарис", "Кращий фотоальбом", "Краща краєзнавча книга для дітей".

Серед гостей Форуму – «золотий» письменник України Володимир Лис, лауреат премії імені Лесі Українки Надія Гуменюк, дипломант конкурсу "Коронація слова" Юрій Камаєв, майстер українського детективу Олексій Волков, лауреат премії ім.В.Поліщука Юлія Бондючна, лауреат премії імені У.Самчука Петро Кралюк та лауреат премії імені У. Самчука Сергій Синюк.

Дійство розпочнеться вже о 10 годині на майданчику Центральної бібліотеки імені Юліуша Словацького. Згодом відбудуться творчі зустрічі письменників-гостей Форуму із учнями та студентами навчальних закладів міста та району. Крім того, поблизу бібліотеки буде діяти виставка-продаж новинок краєзнавчої та туристичної книги від провідних видавництв Західної України. Письменники презентуватимуть публіці свої книги, візьмуть участь у круглому столі та проведуть автограф-сесію з читачами. А на завершення ще один сюрприз - концерт авторської пісні "Коли письменники співають".

Тож усіх любителів краєзнавчої та туристичної книги гостинно запрошують завтра у славне місто Кременець на «Книжковий гостинець».

Додати коментар