Читайте нас в соціальних мережах

Село Чистилів під Тернополем тримає в облозі банда грабіжників, проти якої безсила поліція

Вівторок, 13 вересня 2016 17:12
Всього за два тижні у селі Чистилів Тернопільського району відбулося три резонансних пограбування приватних будинків.

Як розповідають місцеві жителі поліція лише констатує факт пограбування.

«Все село перебуває у напруженому стані, - розповів житель Чистилова пан Володимир. – Зрозуміло, що діє не лише банда грабіжників, але і «навідник» з місцевих. Адже всі три пограбування – це добре сплановані акції, коли вдома не було жодного мешканця.»

Варто зауважити, що перше резонансне пограбування відбулося ще два тижні тому. У приватний будинок власника відомого тернопільського відпочинкового закладу «Монако», коли там нікого не було, проникли невідомі і винесли багато цінних речей. Опісля цього, у самому центрі Чистилова на добре освітленій вулиці навпроти продуктового магазину «почистили» новобудову. Звідти винесли ще новий котел та інші предмети побуту. Власники цього особняка зараз перебувають на заробітках в Італії і за облаштуванням помешкання слідкували їх діти.

Останній резонансний злочин стався минулої суботи. Злодії обікрали черговий особняк у той час, коли вся сім’я гуляла весілля.

«Зі всіх цих подробиць можна дійти до висновку, що пограбувати можуть будь-кого з нас. На жаль поліція лише складає протокол про пограбування,» - додав пан Володимир.    

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ