Читайте нас в соціальних мережах

Відійшла у Вічність відома в Тернополі лікар-педіатр та громадський діяч

Вівторок, 13 вересня 2016 08:25
Внаслідок виснажливої хвороби, з життя пішла відома в Тернополі лікар-педіатр та громадсько-політичний діяч, професор Валентина Лобода.

 

«Ця жінка була і залишиться щирим та мудрим порадником, добрим наставником в пам’яті багатьох: своїх дітей, однопартійців, своїх учнів та співробітників», - йдеться у некролозі на інтернет-сторінці Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина», членом якої була Валентина Федорівна.

Валентина Лобода завжди вірила в краще і все від себе залежне робила для оточуючих, для свого краю, своєї Батьківщини. Вона активно відстоювала питання необхідності Євроінтеграції України, належної освіти та медицини в нашій державі.

Вічна їй пам'ять...

Валентина Федорівна Лобода народилася 7 жовтня 1945 року. В 1969 році закінчила Кримський державний медичний інститут. Працювала дільничним педіатром, завідувачем дитячої поліклініки на Волині.

Згодом – асистент, доцент, професор кафедри педіатрії лікувального факультету Тернопільського медичного інституту, завідувач кафедри педіатрії факультету післядипломної освіти, завідувачем кафедри шпитальної та факультетської педіатрії медичного факультету.

З липня 2005 року професор кафедри педіатрії з дитячою хірургією медичного факультету Тернопільського державного медичного університету.

Була депутатом Тернопільської обласної ради п’ятого скликання. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ