Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський аеропорт має усі шанси в скорім часі отримати спеціальний сертифікат (фото)

Понеділок, 05 вересня 2016 10:58
На території тернопільського аеропорту, що у Смиківцях, тривають відновлювальні роботи. Все для того, аби в скорім часі летовище повноцінно запрацювало та отримало сертифікат.

- Зроблено уже чимало роботи - впорядкована територія льотного поля (2000 метрів на 300 метрів), відновлено світло-сигнальні вогні, завершили спеціальну розмітку злітно-посадкової смуги, а це 2040 квадратних метрів, що в еквіваленті складає 20 кілометрів осьової лінії на звичайній дорозі, - розповідає директор аеропорту Юрій Малецький.

За словами пана Юрія, наявність такої розмітки є однією з обов’язкових вимог для того, щоб Тернопільський аеропорт отримав сертифікат. Крім того, відновлено половину температурних швів злітно-посадкової смуги.

Із досягнень також – відремонтований спеціальний транспорт для обслуговування аеропорту, розроблена проектна документація на реконструкцію частини огорожі та даху аеровокзалу. Паралельно триває підготовча робота з спеціалізованого навчання персоналу аеропорту та розробка сучасного сайту аеропорту.

Відтак, можна впевнено говорити про те, що в обласна влада нарешті перейшла від слів до дій у напрямку відновлення роботи занедбаного аеропорту, на роботі якого багато-хто вже ставив хрест.

55 98

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ