Читайте нас в соціальних мережах

Біля готелю «Галичина» тернополяни знайшли велику кількість оригіналів поліцейської документації, які порозкидували біля води (відео)

Неділя, 04 вересня 2016 07:51
Тернополяни знайшли велику кількість поліцейської документації на набережній біля готелю «Галичина».

Це була велика кількість матеріалів кримінальних проваджень та протоколів. У більшості з них фігурує прізвище слідчого Леськів.

«У п’ятницю ввечері на пристані біля готелю «Галичина» було розкидано багато документів формату А-4 з печатками та підписами, - розповів один хлопців, які знайшли папери. –Придивилися, то були документи слідчих дій правоохоронних органів, протоколи допитів, пояснення свідків, заповнені протоколи про адмінправопорушення, а також чисті бланки цих протоколів уже з печатками. На більшості документів стояли ініціали та прізвище людини яка їх складала Леськів О.М.»

Тернополяни, які знайшли ці документи, звернулися до патрульної машини поліції, яка проїжджала неподалік. Пояснили факт знахідки слідчих документів. Патрульні позбирали усі документи, що були на пристані і відібрали в хлопців пояснення факту знахідки документів, записали їхні контакти.

Уже пізніше ввечері до одного із хлопців зателефонували, як представилися, із служби внутрішньої безпеки поліції. Запропонували зустрітися для вияснення деяких обставин знахідки. Двоє хлопців, які знайшли документи зустрілися із правоохоронцям. «Нашому здивуванню не було меж, коли представившись представниками служби безпекиполіції, працівники внутрішніх органів заявили про відсутність у знахідці частини важливих документів, звинувачуючи нас у їх зникненні. Запитували де решта документів, вели себе зухвало та хамили,» - додав хлопець.

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ