Читайте нас в соціальних мережах

Зі Старого парку у Тернополі вивезли старий БТР (ФОТО)

Середа, 31 серпня 2016 15:00
Сьогодні, 31 серпня, із Старого парку вивезли старий БТР.

Про це «Тернополянам» повідомляють читачі. Люди б’ють на сполох, мовляв минулого року вже ширилися чутки, що на місці, де стоїть стара військова техніка, хочуть звести багатоповерхівку.

«Демонтаж старого БТР почали сьогодні зранку. Ніяких повідомлень про те, що техніку заберуть – не булу. Тому складається враження, що цю територію готують під забудову», - розповіла пані Олександра.

Натомість у міській раді заспокоюють. Як зауважив заступник міського голови Леонід Бицюра бронетранспортер БТР-60П, який розташований у Старому парку, передають державному підприємству «Промінь». Відповідне рішення було прийняте на черговій сесії міської ради.

Як зазначено у рішенні міської ради, Тернопільське державне науково-технічне підприємство «Промінь» буде використовувати бронетранспортер в якості муляжа для проведення конструкторсько-випробувальних робіт.

«Цей взірцеь бойової машини тимчасово передається на потреби Збройних сил України для проведення випробувань із модернізації ходової частини бойових машин, - зауважив Леонід Бицюра. - Передбачається, що тернопільські інженери та конструктори опрацюють нові технічні рішення, які дозволять підвищити ефективність бойової техніки».

0 1282192283 n

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ