Читайте нас в соціальних мережах

Очільник ТОВ «Добрий самарянин» отримав нагороду від Патріарха Філарета

Четвер, 25 серпня 2016 16:34
Багато селян на Збаражничині не з чужих слів добре знають директора ТОВ «Добрий самарянин» і керівника однойменної партії Володимира Кравця.

Під його керівництвом підприємство орендує і справно сплачує гідні гроші за паї, даючи заробіток місцевому населенню, допомагає громадам з ремонтами шкіл і церков, відгукується на особисті прохання про поміч.

Проте є й інша сфера, в якій активно проявляє себе Володимир Кравець, але про яку більше знають бійці АТО та їх родини. З початку антитерористичної операції керівник допомагав і особисто бійцям з обмундируванням, і їх родинам, які тимчасово лишалися без годувальників, і безпосередньо передовій. Більше 100 тонн мінеральної води, продукти харчування відправлялися  на Схід, у зону бойових дій.

За волонтерську діяльність, постійну допомогу бійцям і їх родинам Володимира Васильовича Кравця відзначив високою нагородою, медаллю «За жертовність і любов до України», Патріарх Київський та всієї Руси-України Філарет.

- Добровольці і мобілізовані боронять наші кордони, наш спокій, дають можливість працювати і розвивати їх рідні села. Кожен українець, що живе на мирній території, має про це пам’ятати і дякувати їм хто словом, а хто ділом. Це найменше, чим ми можево віддячити за мирне небо над головою, - переконаний Володимир Кравець.

samaryanyn 25 08 16

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ