Читайте нас в соціальних мережах

«Для чого та маршрутка, коли вона не їздить до овочевого ринку в Тернополі?», - люди обурені свавіллям водіїв автобусу №22А

Середа, 24 серпня 2016 14:57
Тернополяни шоковані вседозволеністю водіїв, які курсують за маршрутом №22А. Люди нарікають на те, що можуть годину, а то й дві чекати автобус на новому овочевому ринку, що на вул. Живова. Та, зрештою, ідуть з величезними сумками до найближчої зупинки.

- На тих водіїв є якась управа? Для чого та маршрутка, коли вона не їздить до овочевого ринку? Шофер просто повертає на перехресті біля «Збруча» наліво і їде по маршруту №22, не заїжджаючи туди, де мав би, - розповідає журналістам сайту «Тернополяни» місцева жителька Галина Семенчук. – Я пам’ятаю, що то автобус з цифрами 1179 на номерах. Водія ніякі крики людей, ні погрози «не беруть»! Завжди одна і та сама відповідь: «Там пробка». Хоча це відверта брехня, халатність до своєї роботи і повна байдужість зі сторони водія. Так бути не має, це свавілля і бардак!

Аналогічну історію розказує і пенсіонерка Василина Дяків з Тернополя.

- Це просто знущання над людьми. Мені 65 років. Зараз саме сезон закруток, всього треба багато купити, бо маю і дітей, і онуків – хочеться запастися консервацією, тому і їжджу на новий ринок… Точніше сказати, ходжу, бо маршрутка №22А туди за день разів 2-3 курсує. І то, мабуть, як у водія настрій є. А ті пакети величезні я, старша і хвора жінка можу донести аж до зупинки на ринку? А їм і байдуже! Воно не хоче їхати не тому, що там «затори», а бо на овочевому сідає багато людей з посвідченнями, а то соціальний автобус. Голодне до грошей. Захланне таке. Влада має навести порядок з такими хамами.

Віталій Шевчук живе на мікрорайоні «Аляска» і працює на одному із СТО, що неподалік нового ринку в Тернополі. Каже, що нерідко стикається із проблемою, коли просто не встигає на роботу, бо добігає через «особистий графік» водіїв на маршруті №22.

- Вони, наскільки мені відомо, мають їздити раз в годину. Але цього не відбувається. Найбільше мені шкода тих, хто з надією стоїть і довго-довго вичікує прибуття автобуса, кермувальникам якого байдуже на втому тернополян, заплановані справи і т.д. Впевнений, що багато з них готові вже заплатити вже ті 3 грн, навіть пенсіонери, лиш би їхати, а не тягнути за собою сумки і пакети з овочами і фруктами для консервації Бог знає куди. Незрозуміло, невже ті GPS-навігатори не відображають реального маршруту автобусів, чи за цим ніхто не слідкує? – додає тернополянин.

Тим часом в міському управлінні транспорту на цю проблему поки не відреагували. Хоча місцеві мешканці запевняють, що неодноразово телефонували на лінію міськради «1580» і описували ситуацію. І справді, для чого в Тернополі маршрут, який дублює вже існуючий? Питання риторичне?

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 анейго 25.08.2016, 12:22
ти дурак? за свій рахунок? це соціальна маршрутка!
Знаєш, не дай тобі Боже жити так як ті пенсіонери, які мають хіба на бараболю і салат закручений літом. 3 грн...тобі то нічого, а їм 6, а то вже 2 кг бараболі... Стид треба мати таку лабуду писати!
Скарга
0 #1 Тарас 24.08.2016, 16:54
то хай би ті пенсіонери заплатили тих 3 гривні,а то накупити величезні сумки то вони мають гроші а щоб вже тих 3 гривні заплатити маршрутчику то немають,водій теж неможе за свій рахунок возити постійно пенсіонерів
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ