Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі люди скаржаться на "особливий графік" водіїв маршрутного таксі №18

П'ятниця, 19 серпня 2016 18:36
Повідомлення обурливого змісту стосовно роботи автобусів, що курсують по маршруту №18 у Тернополі, все частіше з’являються на сайті ТМР у рубриці «Питання-відповіді».

Пасажирів непокоїть те, що вранці їм нічим добратися до місця роботи через переповнені маршрутки, нерегулярність їх руху та «особливі графіки» водіїв, які не зважають на численні зауваження людей.

«Наведіть лад з маршрутом №18! Зранку маршрутки переповнені настільки, що люди ледь втискаються і їдуть на одній нозі! Раніше було 2 автобуси (один в 7.20 на Київській, другий в 7.25), а тепер часто першого нема! А в другий вже на Київській ледь зайти можна! А коли нема «ватрівської розвозки» то взагалі дурдом! Невже не можна у години-пік дати більше автобусів, щоб люди нормально доїхати до роботи??!!!! Це ж досить прибутковий маршрут», - пише місцева мешканка на сайті міськради.

«У ранковий час 7-8 година, маршрутний автобус №18 переповнений пасажирами, на пр. Бандери зайти в автобус немає можливості. Чому ніхто не контролює завантаженість транспорту?», - також цікавиться тернополянка Ольга.

Та у людей, які добираються з кінцевої зупинки на вул. Енергетичній, що в Березовиці, проблем не менше. Про це журналістам сайту «Тернополяни» розповіла Марія Гайдук, яка щоранку їде на роботу маршруткою №18.

«На цьому маршруті працюють якісь дуже особливі водії. У них особливі графіки…свої. І байдуже, що час відправлення у них над головою висить інший. Нерідко пасажири змушені по 20 хвилин вранці чекати, поки водії рушать з місця. За цей час окремі з них встигають і кави попити, і з пасажирами посперечатись, і перекурити, і сходити десь за кут магазину. Все це відбувається на фоні обурливих коментарів людей, які спішать на роботу. Та водії, ніби навмисне, ігнорують усі нарікання пасажирів. Не раз доводилось просто брати таксі, аби не запізнитись на роботу. Має бути якийсь порядок, бо ці GPS-навігатори реальної картини не відображають – водії просто заводять автобус і продовжуть стояти на місці», - розповідає пані Марія.

Тим часом в управлінні транспорту, схоже, громадян не чують. «Вирішувати» проблеми тут звикли лише після того, як до них приїджають журналісти із мікрофонами та відеокамерами.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар