Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський віндсерфінгіст не потрапив до фінальної гонки на Олімпійських іграх в Ріо

Вівторок, 16 серпня 2016 14:22
Юний, але досвідчений та перспективний тернопільський спортсмен Олександр Тугарєв посів 23 загальне місце в рейтингу віндсерфінгістів (вітрильники класу RS:X) в Ріо-де-Жанейро, де тривають XXX Олімпійські ігри.

І хоч йому не вдалося потрапити до десятки кращих віднсерфінгістів світу, зусилля Олександра допомогли йому значно переміститися з 54-го світового рейтингового місця на 23-тє. Щодо гонок, яких загалом на Олімпіаді-2016 у Тугарєва було 12, його особистий кращий результат – 11-те місце у четвертій регаті в Ріо.

Відтак, можна впевнено сказати, що наш земляк зробив все можливе, аби достойно представити Україну на своїх перших у житті Олімпійських іграх.

Загалом ще в тернопільського віндсерфінгіста чимало спортивних перемог. Серед них – 2-ге місце на Чемпіонаті світу серед юніорів у 2013-му році, він також є чемпіоном Європи 2015-го року (U-21), де посів 5-те місце. Юний спортсмен є багаторазовим чемпіоном України, адже займав престижні місця на змаганнях із вітрильного спорту, обходивши нерідко досвідчених суперників.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ