Читайте нас в соціальних мережах

Батьки зниклого Андрія Цюрпіти б’ють на сполох: «Поліція не працює сумлінно і не шукає по «гарячих слідах» доказів зникнення сина!»

Середа, 10 серпня 2016 16:44
Батьки хлопця розглядають усі версії та варіанти зникнення сина, однак переконані – якби правоохоронні органи працювали сумлінно, Андрія вже б знайшли.

27-річний тернополянин Андрій Цюрпіта зник в суботу, 6 серпня. Разом із друзями хлопець святкував день народження товариша на косі поблизу Білецького моста. Востаннє мати з ним говорила ще в п’ятницю.

- Десь біля першої години в п’ятницю я з ним говорила по телефону, – розповіла Галина Ігорівна Цюрпіта. – Андрій казав, що все добре. В суботу після сьомої години вечора я набрала сина, але підняла дівчина і сказала, що Андрій десь відійшов, певно в магазин. Потім я ще раз його набрала, і знов його не було.

Вже пізно ввечері Галині Ігорівні перетелефонувала та ж дівчина і поцікавилася, чи бува Андрій не приходив додому. Оскільки жінка була в селі, – не знала, чи повернувся син з пікніка. Однак, каже, він ніколи не зникав з дому.

- Зранку я як щось відчувала. Сіла зранку на автобус з села, хоч не планувала їхати так рано. Приїхала і подзвонила з свого телефона на його. Знов взяла та дівчина (десь близько 9.30 ) і сказала: «Я не хотіла вчора нічого казати – Андрій пропав. Ми визвали  поліцію, шукача з собакою».

Вже в неділю на місці працювали поліція, кінолог та водолаз, яких викликала дівчина з компанії. Безрезультатно. Біля дороги слід Андрія, на який вивела собака, зупиняється. У воді тіла також не знайшли.

- Дівчина нам сказала, що Андрій був в воді, але ж плавати він не вміє, то зайшов по пояс, похлюпався і вийшов на берег. Коли – ніхто не зауважив. Поки вони всі вийшли з води, після п’ятої його вже не було. Водолази подивилися, але сказали, що там дуже глибоко, нічого не бачать.

Батьків насторожує той факт, що компанія, виявивши зникнення друга (хоча всі речі та мобільний телефон залишилися у наметі), продовжила святкувати. Поліція опитала тільки декого з них, до того ж у неділю, тоді, коли не всі були у тверезому стані.

- Свідків не було як питати, бо вони були в неділю «ніякі». Там ніхто толком не міг нічого сказати, бо вони всі були випивші, п’яні. Вони сказали, що все було добре, що Андрій був веселий. І друзі такі – друг пропав, а вони пили ще до неділі. Після того ніхто свідків більше не опитував, поліція сказала, що нема такої необхідності. Треба чекати три дні.

Три дні поліція запропонувала чекати, перш ніж подавати заяву про зникнення. Оскільки така заява вже є від друзів. Подіяли лише вмовляння матері.

- Від нас не хотіли прийняти заяви, бо не пройшло трьох днів, і ті друзі подали вже на той час. Але від мене прийняли. А потім так все спокійно – чекайте, кажуть, може ваш Андрія в якоїсь дівки сидить, загуляв. Ще в суботу ввечері нас поліцейські питали, чи має з друзів Андрія хтось сіру машину. Може «Мерседеса». Бо хтось з свідків там бачив таку. Вже зараз ніхто про ніяку машину не згадує. Кажуть, не було такої.

Не оминають і версії сварки між друзями.

- Той друг, в якого був день народження, у неділю ходив у гіпсі, стогнав, що рука болить, – згадує батько Андрія Василь Ярославович. – Махає рукою і каже, що то йому швагро став на руку і зламав її. Я не можу тут пояснити, бо не знаю, але думаємо, може там якийсь був конфлікт. Хоча вони всі стверджують, що нічого такого не було. А люди говорили, що в них якісь були там потасовки. Хлопець з гіпсом працює в морзі.

Батько Андрія дивується, чому так довго тягнуть з розшуком. Лише на сьогодні пообіцяли ще раз викликати водолаза. І то після того, як у понеділок Василь Ярославович написав заяву заступнику головного прокурора. Зараз же самотужки продовжує шукати сина.

- Ми вчора наймили катер, попросили в людей. Поплавали довкола того місця, може він де сплив. Та за той час, що людина пробула в воді, вже б спливла. Ніде нічого не видно. І рибаки там ловлять рибу, було б замітно. Тільки от дзвінки, що бачили Андрія – то там, то сям. Їздимо, дивимося, нема.

Батьки Андрія Цюрпіти просять усіх небайдужих допомогти розшукати сина. Будь-яку інформацію надавати у відділок поліції.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #9 Анонім 11.08.2016, 18:25
хто автор статті?
Скарга
0 #8 сссс 11.08.2016, 12:39
не водолази знайшли, а сплив сам і батьки зранку знайшли до приїзду водолазів
Скарга
0 #7 666 11.08.2016, 12:31
Вже знайшли, втопився, вічна пам'ять :(
Скарга
0 #6 Alm 11.08.2016, 10:41
Факти перекручені.Дея кі додумані.Навіть деякі нюанси про поліцію збрехали,заради справедливості. Нехай розбираються.Ск рін зберігd
Скарга
0 #5 Я 11.08.2016, 09:58
Alm, Автор говорив з батьками, хіба не зрозуміло з статті?
Скарга
+1 #4 Я 11.08.2016, 08:43
Якщо щось знаєш Микола Подзвони ж в міліцію, батьки дуже передивають і сходять з розуму!!! Будь-ласка!!!!
Скарга
+1 #3 Анатолій 11.08.2016, 01:43
Гаразд знаєш і де пропажа, чому не сказати , ніхто ж не буде тебе здавати в поліцію, навіть анонімно сказати да але щоб він там був с себе не викривати......
Скарга
0 #2 Alm 11.08.2016, 00:15
Дивно.Автор статті розказує так ніби він там був.Щей такі подробиці.Звідк и він таке знає?
Може він причетний до цього? Завтра буду в слідчого на свідченні.Скрін и зберіг.Думаю автора статті найти буде не складно.Нехай розбираються звідки такі дані.
Скарга
+1 #1 Микола 10.08.2016, 22:52
Я знаю де той ваш пропажа,звернис ь до мене за номером ія скажу де бачив його і коли,останій раз
096-365-000-3
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ