Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині перевірять сферу відпочинку та розваг

Четвер, 04 серпня 2016 15:30
Територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало дослідження ринку надання послуг з організації відпочинку та розваг.

 

Йдеться про діяльність парків атракціонів (механізовані гірки, водні гірки, ігри, шоу), діяльність, пов’язану з організацією ярмарків, об’єктів святкової торгівлі та майданчиків для пікніків.

«Метою дослідження є визначення стану конкурентного середовища на ринку, його оцінка, виявлення і визначення наявних проблем, які перешкоджають розвитку конкуренції, забезпечення контролю за дотриманням законодавства про захист економічної конкуренції, зокрема органами місцевого самоврядування під час надання дозволу, відмови у наданні дозволу, не наданні відповіді на звернення суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність на ринку послуг з організації відпочинку та розваг», - кажуть в АМКУ.

Суб’єктів господарювання, в тому числі й потенційних учасників ринку, просять надавати інформацію, яка може бути використана територіальним відділенням під час дослідження, пропонуємо направити її на електронну адресу.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ