Читайте нас в соціальних мережах

Тернополянин вкрав шмат двору багатоповерхівки для власного квітника (фотофакт)

Середа, 03 серпня 2016 12:14
До журналістів звернулися мешканці будинку по вул. Микулинецька-бічна 8. За їх словами, сусід, який відмовився назвати своє ім’я, обгородив частину прибудинкової території і влаштував собі квітник.

Щоправда дозволу на таке облагородження не запитав ні у кого.

Тернополяни розповідають, що на цьому місці  нещодавно саме вистелили новеньке дорожнє покриття. Не дивлячись на це, сусід відгородив частину території, привіз і насипав ґрунту та висадив рослини.

На звернення журналістів до начальника ЖЕКу Лучки Михайла Івановича, отримали відповідь, що про «квіткові нововведення» в установі нічого не знають, але за першим зверненням мешканців – ліквідують. До слова, звернення мешканці будинку понесуть уже завтра. Кажуть, що сусід їх, Коляса Ярослав (ім’я назвали мешканці будинку) – колишній правоохоронець і окрім квітника, має ще й гараж на дитячому майданчику, де своє авто і паркує.

- Він несправедливо, на свій розсуд, взяв і відгородив територію загального користування. Аргументує паркан тим, що ніби діти можуть бігати і топтати насадження, але ж суть проблеми у захопленні території без дозволу інших власників цієї ділянки, - говорить мешканка будинку пані Марія.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #1 архів 04.08.2016, 19:51
От розумні люди хоть щось зробили для свого двору, краще квітник чим куча мусору як біля деяких будинках. Честь і хвала таким мешканцям.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ