Читайте нас в соціальних мережах

Циганська родина на Тернопільщині: один брат - вбивця, інший – ґвалтівник

Понеділок, 25 липня 2016 18:37
Чоловіку ромської національності , який нещодавно напав, обікрав та зґвалтував тернополянку, обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Як з’ясувалося ґвалтівник є рідним братом ще одного фігуранта резонансного злочину. Він причетний до вбивства таксистки в Підволочиську.

Про це сьогодні під час прес-конференції розповів начальник Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Олександр Богомол.

За його словами, правоохоронці Тернопільщини виявили зловмисника на території іншої області, а саме в Одесі. 22 липня його затримали та перевезли до Тернополя.

«Чоловік, утримуючи потерпілу і погрожуючи їй насильством та нанесенням тілесних ушкоджень ножицями, вчинив напад на дівчину, викрав у неї мобільний телефон, гроші та зґвалтував. У ході слідчих дій ми встановили, що це представник ромської національності.

Нагадаємо, що 14 липня поряд з вулицею Лозовецька у Тернополі невідомий напав на жінку. Повідомлення про це надійшло у Тернопільський відділ поліції від місцевого мешканця. На дівчину, яка йшла на роботу через лісосмугу, неподалік залізничної колії та заводу “Молокія”, напав чоловік.

23-літню потерпілу із гематомами нижньої повіки ока та забійними саднами бригада швидкої доправила до лікарні. Потерпіла змогла пригадати деякі деталі нападника.

У скоєному підозрюваний зізнався. Він розповів, що трапилося все спонтанно, коли повертався з роботи додому. Після злочину, він одразу пішов на автовокзал і поїхав автобусом до Підволочиська. Там за 700 гривень здав телефон до ломбарду і через день втік до Одеси.

Як каже Олександр Богомол, підозрюваний наразі перебуває у слідчому ізоляторі. Головний поліцейський краю запевнив, що правоохоронці відпрацьовують усіх іногородніх громадян, проводять профілактичні бесіди з ними, аби убезпечити область від злочинності.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ