Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі просто неба валяються голуби з відірваними головами (фото)

Понеділок, 25 липня 2016 16:40
Жахливу і шокуючи картину застала тернополянка Оксана Василів поблизу свого під’їзду на вулиці Л. Курбаса в Тернополі. Та ще більше побачене налякало її 4-річну доньку, яка після цього не могла навіть заснути вночі.

Журналістам сайту «Тернополяни» молода мама розповіла, що два дні підряд у дворі їхнього будинку, що на вул. Л. Курбаса, 9 вона бачить голубів з відірваними головами.

- Я не розумію хто це робить і для чого? Це психічні розлади у людей, якщо це не якісь тварини зробили, - говорить пані Оксана. – Вчора я вийшла із 4-річною донькою Мартою гуляти, як раптом чую шалений крик дитини – дивлюсь, а на землі просто перед входом у під’їзд валяється голуб із відірваною головою. Голова ж поряд у 20-ти сантиметрах. Правду кажучи, я сама мало не закричала від цього видовища.

Сусіди заспокоїли тернополянку, розповіли, що це могли бути летючі миші, які напали на голуба наприклад на даху багатоповерхівки, або щурі чи коти, які упустили здобич. Та сьогодні вранці жінка відчула «дежавю»: на дитячому майданчику біля пісочниці лежав схожий мертвий голуб, присипаний піском. То що це - напади інших тварин на пернатих чи таки недолугі забави нездорових дітей/дорослих? Питання без відповіді...

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ