Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі водії тролейбусів їздять без аптечок?

Понеділок, 25 липня 2016 12:14
Тернополяни нарікають на відсутність аптечок у тролейбусах. Згідно правил перевезення пасажирів ліки у водіїв мають бути. Та в тернопільських «рогатих» про це, мабуть, не чули.

Про це у рубриці «Питання-відповіді», що на сайті Тернопільської міськради написала місцева мешканка пані Ольга.

«20 липня я стала свідком як на зупинці "Обласна лікарня" в тролейбусі № 10 в чоловіка віком приблизно 50 років стався сердечний приступ, кинулись його рятувати, по аптечку до водія - а аптечки нема. Чому в громадському транспорті, пасажири якого на 90% складають пенсіонери і різного виду пільговики, не було ні валідолу, ні корвалолу, а ні нашатирного спирту?! Нічого не було, навіть аптечки! Добре, що збоку була аптека де можна було придбати ліки», - пише обурена жінка і просить забезпечити тролейбуси хоча б найнеобхіднішим, аби в разі необхідності можна було надати допомогу до приїзду «швидкої».

Про аналогічний випадок журналістам сайту «Тернополяни» розповіли і читачі. За їхніми словами, вчора у тролейбусі №5 стало погано пенсіонерці, але кондуктор і водій заявили, що нічим допомогти не можуть. Літня жінка мало не знепритомніла від спеки, їй допомогли пасажири – вивели надвір та дали води.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ