Читайте нас в соціальних мережах

Тернопіль може стати одним із найкрасивіших міст України

Неділя, 17 липня 2016 13:42
Місто Тернопіль бере участь у всеукраїнському голосуванні «Найкрасивіше місто в Україні», де представлені не лише обласні центри, але й найцікавіші міста нашої мальовничої країни.

Голосування проходить на сайті: http://mista.vsemisto.info/. Для того, щоб підтримати улюблене місто потрібно лише натиснути кнопку «Мені подобається» нижче опису населеного пункту.
Ось як описують Тернопіль автори проекту:

«Місто, що несе в собі відгомін минулого. Його люблять за спокій вулиць та затишок кав’ярень, бруківку, що виблискує після дощу. Одне з небагатьох, де перехожі ще посміхаються один одному на вулиці».

Закликають голосувати за рідне місто і місцеві тернопільські активісти і додають свої описи Тернополя:

«За що я люблю Тернопіль?.. За серпанок над озером, коли вранці просто йдеш набережною на Штаб. За голубів на майдані, що довірливо беруть крихти з рук замріяних пенсіонерок. За радість і запал в очах студентів.

За цвіт каштанів навесні. За шурхіт листя під ногами восени. За те, що наша зелена липа і досі квітує щоліта. За старі вулички. За особливу атмосферу, якої нема більше ніде.

Тернопіль - місто де хочеться жити, ростити дітей і зустріти старість. Це те місто, частинкою якого хочу стати після смерті, розвіявшись хмаркою сивого попелу...

Голосуйте за моє місто!», - пише у себе на сторінці громадська активістка і волонтерка Лілія Мусіхіна.

Наразі Тернопіль вже назбирав трохи більше тисячі «лайків», але за кількістю голосів йому ще далеко до Луцька, Івано-Франківська, Львова, Чернівців та Ужгорода. Щоб «виправити» цю ситуацію, шукайте Тернопіль ТУТ, голосуйте та діліться записом із своїми друзями в мережі «Фейсбук».

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ