Читайте нас в соціальних мережах

В Тернополі продавчиня закрилася у цілодобовому магазині з хлопцями і "тягнула сотку" (фото)

Понеділок, 11 липня 2016 19:24
Хамство продавця цілодобового магазину «Три дороги», що неподалік Збаразького кільця у Тернополі, обурило гостей із Закарпаття, які прибули на фестиваль «Файне місто».

Про це вони розповіли журналістам сайту «Тернополяни».

- Було це якраз сьогодні близько 03:30 години ночі – ми повернулись фестивальним автобусом і зайшли у магазин «Три дороги» - на зупинці вул. С. Бандери. Збиралися назад додому, адже зранку усім на роботу, і вирішили купити води та щось поїсти… Чесно кажучи, краще б не потикались у цей «цілодобовий», адже поїхали з Тернополя у поганому настрої – усе через продавчиню, яке вела себе відверто по-хамськи, - кажуть Іван та Микола з Ужгорода.

За словами хлопців, вони підійшли до «нічного віконця» торгового закладу, де вже чекали з десяток людей, які теж хотіли щось придбати.

- У магазині було шумно – через вікно було видно, що там є люди з «Файного міста», ми їх по бейджиках впізнали, - продовжують співрозмовники. - Хлопці всередині щось їли, спілкувалися з продавчинею, яка наливала їм щось у стакани і сама також «тягнула сотку». Ми та інші люди дзвонили у дзвінок, що розташований зовні біля віконця. Та вона злісно не реагувала, лише дивилася хто це там такий настирливий її спокою не дає.

З виразом обличчя «що треба» світловолоса жінка середніх років таки відкрила віконце «цілодобового магазину» і на зауваження про те, що люди вже більше 15-ти хвилин безрезультатно чекають в черзі фиркнула: «І що? То хай чекають!»… і закрила його назад.

- Ми ще довго дзвонили у дзвінок, але марно – вона «включилаігнор» і продовжувала забавляти компанію, що зібралася там у магазині, - додає закарпатець. – Це ж якби ми хамили їй, чи були п’яними, а так… Для чого працювати, якщо в тебе немає елементарного усвідомлення того, що таке робота з покупцями, чи звичайна людська ввічливість? Ми ж не до неї додому прийшли, а у цілодобовий магазин! Шкода, що розташований він на «розумній зупинці», бо продавці там явно непрофесійні, хамовиті і обділені розумом…

19 30

19 31

19 32

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Тернополянка 27.09.2018, 23:06
Я теж погоджуюся з тим, що продавчиня - хамка! Можливо і не та сама, але факт залишається фактом. Хотіла поповнити Файну карту, а почула образливі слова у свою сторону. Бо вона уявила себе священиком, якого не можна перебивати під час Служби. З того часу обминаю цей заклад
Скарга
-2 #1 Зоряна 12.07.2016, 12:51
Чому не має фото продавця,і як розпивала,де докази?.....Ви написали статтю про людину,яка ні вчому не винна,і за таких людей потім не приємності. Жінка,яка працювала тої ночі,робила в магазин-кафетер ій бутерброди для гостей які прибули в наше місто з Америки!!!!!!! Люди дуже хотіли їсти,чому б не зробити комусь добро,а то що ви уточнили що розливала і допомагала розпивати чарку,це наклеп,немає доказів,і фото якісь незрозумілі. Перш ніж звинувачувати людину у такому,потрібно навести докази,які підтверджують про те що справді вона це робила,а так це просто наклеп на жінку яка робила свою роботу!!!!! це МАГАЗИН-КАФЕТЕР ІЙ і хто сказав,що неможна робити людям бутерброди????? ??????
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ