Читайте нас в соціальних мережах

Тернополянку, через ласий кусок землі, хочуть спалити у власному будинку

П'ятниця, 08 липня 2016 10:32
«Тернопіль – бандитське місто. Тут за землю спалюють живцем» - повідомлення такого змісту понад тиждень висіло на вікні будинку по вулиця С. Бандери, 12.

Про це «Тернополянам» повідомляють читачі. Вони й надіслали на редакційну скриньку фото повідомлення, що понад тиждень привертало увагу простих перехожих.

Автором повідомлення є власниця будинку пані Віра. Жінка запевняє, що її, через ласий шмат землі, намагаються виселити з власного будинку.

«Тернопіль – бандитське місто. Тут за землю спалюють живцем у власному будинку. Облучають будинок і мене фарами легківок, запускають газ (паралітичної дії, сильно отруйний) пил і трійку. Коли я на подвір’ї – спалюють лазарем. В тортурах задіяні комунальні служби та Ж.Д організації (вочевидь мова йде про «Будинок культури залізничників», адже будинок пані Віри знаходить саме навпроти цієї організації). Також завербовані всі мої сусіди», - йдеться у повідомленні.

Додамо, що сьогодні дивне повідомленні з будинку по вул. С. Бандери 12 - зняте. Проте, що насправді коїться за даною адресою та чи погрожували тернополянці вбивством, через ласий кусок землі, наразі з’ясовують журналісти. 

d-PMKD3CQyI

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар