Читайте нас в соціальних мережах

Баня у фонтані: в центрі Тернополя чоловік мив голову і прав одяг просто у водограї (відео)

Середа, 06 липня 2016 11:49
Люди, які приїжджають у Тернопіль, люблять його не лише за озеро, Файне називають ще й містом фонтанів. Та, схоже, не всі тернополяни розуміють істинне призначення водограїв.

Так, Інна Гончаренко вчора під час обідньої перерви застала у фонтані «Кульбаба», що поблизу головного відділення «Укрпошти» на вулиці Чорновола, чоловіка, який там купався та прав одяг. При цьому, зробив чолов’яга це цілком свідомо, адже приніс із собою усе необхідне – шампунь, мило і рушник.

На відео добре видно, як спочатку чоловік вимив собі голову з шампунем, а потім добре вишурував з милом руки та тіло. Тернополянка зафільмувала побачене на відео та виклала це на своїй сторінці в мережі «Фейсбук».

«Я вже десь читала, що люди в фонтані десь мились, але повірити в таке не могла...А сьогодні сама стала свідком цієї ситуації...Там ж деколи дітки бавляться у воді… І знати не будуть, що там хтось скупнувся і постірався.. .Яка Європа?..», - пише Інна Гончаренко і жартує, що це міг бути своєрідний протест проти піднесення тарифів на воду, а «герой» її відео наглядно показав, що люди будуть змушенні шукати альтернативу.

Вона також додає, що була здивована і реакцією людей на побачене – у водограї дивний мужчина перебував досить довго, але жодна людина, яка проходила повз нього ніякого зауваження не зробила. То може, це нормально?!

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #3 Петро С 08.07.2016, 12:06
Потріть мені спинку будь-ласка. Ну будь-ласка ну шо вам так тяжко чи шо ?!
Скарга
0 #2 Віта 07.07.2016, 22:54
Кльовий чувак! Демократія)
Скарга
+4 #1 Тернополянка 06.07.2016, 18:23
А сама жінка чому. Не зробила зауваження , тільки на телефон знімала , і виклала в нет з написом аяяяяй ніхто зауваження не зробив ! Сама чого анонімно знімала ? Чому не підійшла з телефоном і не запитала ???? От так і живемо чекаємо що за нас хтось щось зробить
Скарга

Додати коментар