Читайте нас в соціальних мережах

4 з 11: Вандали продовжують нищити "сонячне дерево" в Тернополі

Понеділок, 04 липня 2016 09:16
Невідомі вандали продовжують нищити «сонячне дерево», встановлене на Театральній площі в Тернополі.

 

У неділю ввечері з 11 наявних зарядних пристроїв, призначених для підживлення електрикою ґаджетів, працездатними залишалися лише 7.

Ще 4 хтось, фактично, вирвав «з м’ясом», то ж скористатися ними наразі неможливо.

"Сіла батарея в мобільнику, саме тоді, коли треба було терміново зателефонувати  дружині.  Думав – підзаряджу апарат біля сонячного дерева. Але…", - написав на скриньку редакції тернополянин, який і розповів про цю ситуацію. - "Не перестаю дивуватися людиськам, які нищать все довкола. Думаю, що, колись, життя їх ще накаже, бо ж зло безкарним залишатися не повинне!".

 

Фото з сайту http://komun.te.ua

 

Коментарі  

0 #2 Петро С 08.07.2016, 12:12
Я вже який раз пишу!!! Поставте на кабелі металеву гофру.
Скарга
+3 #1 Ромко Шмайсер 04.07.2016, 09:55
Напливу бидла в Тернополі краю нема! Згадайте оранжеві пластикові смітники, що в середині 90-х були поставлені по місту. За неповний місяць всі були знищені та вкрадені.І це "дерево" теж недовго простоїть - худоба не дрімає!!Стадо перетворюється на спільноту двома шляхами - батогом і через інтелект.Батіг - це БАТІГ або закони. Коли закони не працюють - ПОВИНЕН працювати батіг!Тоді з'являється інтелект - стадо стає спільнотою. Отака х...ня, малята...А тепер доказуйте зворотнє. Ще,правда, забув - можна провести санітарний відстріл особливо активних "биків" та "телиць" у стаді. Дуже дієво та блискавично, але негуманно, хоча генофонд ЯВНО покращиться!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ