Читайте нас в соціальних мережах

Попрощатися із загиблими на Одещині тернополянами прийшли сотні людей (фото)

Четвер, 16 червня 2016 15:43
Сотні людей сьогодні провели в останню путь загиблих під час шторму в Затоці тернополян.

На міському кладовищі у Підгородньому поховали вчителя тернопільської школи №24 Михайла Близнюка та ученицю цієї ж школи Марту Окаринську.

Попрощатися з ними прийшли друзі, рідні, учні, колеги та просто небайдуже тернополяни. Чи не усі педагоги та школярі 24 школи провели в останню путь загиблих.

«Ми досі не можемо отямитися від пережитого. Відколи почула про страшну трагедію – не можу в неї повірити. Два дні ходжу немов у сні. Мартуся була гордістю нашої школи. Віталік неймовірна дитина, його так просили йти до 10 класу. Михайло Ігорович – педагог від Бога. Він з тих, що жив школою і дітьми», - діляться спогадами педагоги 24 школи.

Нагадаємо, тернополяни приїхали до Одеси для участі в музичному конкурсі. Загалом прибуло 45 дітей у супроводі 5 дорослих. Вони зупинилися на базі відпочинку станції Лиманська селища Затока. Як повідомляють правоохоронці діти пішли купатися під час шторму. Не розрахувавши власних сил вони почали тонути. Врятувати їх намагався їхній викладач, заступника директора з виховної роботи Михайло Близнюк та чоловік з Хмельницького. Нажаль врятуватися не вдалося нікому. Їхні життя забрала вода…

«Тернополяни» висловлюють щирі співчуття усім рідним та друзям загиблих. Нехай земля буде їм пухом.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ