Читайте нас в соціальних мережах

З Театрального майдану не будуть прибрати «дешевий цирк-шапіто»

Субота, 11 червня 2016 16:36
Попри те, що петиція з вимогою прибрати з території Театрального майдану дитячі атракціони набрала необхідну кількість підписів, мерія нічого змінювати не буде.

Як зауважив заступник міського голови Владислав Стемковський на це є декілька причин.

«Петицію щодо встановлення дитячих атракціонів біля Театрального майдану розглянуто. Повідомляємо, що місця для розміщення сезонних об’єктів сфери послуг відпочинку та розваг на території міста, зокрема біля Театрального майдану, визначено рішенням міської ради.

В процесі підготовки проект даного рішення, як регуляторний акт, було оприлюднено на сайті міської ради для ознайомлення мешканців та можливості надання пропозицій в місячний термін, після чого проведено громадські слухання щодо обговорення.

Будь-яких зауважень щодо доцільності розміщення на вказаній території ігрових атракціонів не надходило.

Тому, їх встановлення на вул. Грушевського відповідає план–схемі, погодженої відповідними структурними підрозділами міської ради.

Управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології при укладанні договору на розміщення вказаного об’єкту з суб’єктом господарювання враховано зауваження мешканців ж/б №1 на вул.Грушевського щодо влаштування мінімального звукового музичного супроводу, щоб не створювати незручності для мешканців.

Одночасно інформуємо, що на адресу міської ради також надійшла петиція протилежного змісту щодо підтримання наявності атракціонів в центральній частині міста», – зазначив Владислав Стемковський у своїй відповіді на електронну петицію.

Додамо, тернополяни вважають, що атракціони перетворили центральний майдан на дешевий цирк-шапіто. Саме тому вони просили демонтувати їх з центральної частини міста. 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ