Читайте нас в соціальних мережах

Огорожу, через яку вчора почубилися мешканці двох вулиць, вже демонтували

Середа, 08 червня 2016 12:50
Будинковий конфлікт між мешканцями багатоповерхівки на Злуки, 8 та їхніми сусідами із вулиці Галицької – вичерпано.

На засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення демонтувати незаконну огорожу, яка закриває прохід для людей. Про це на прес-конференції повідомив міський голова Сергій Надал.

«Перший раз конфлікт на вул. Злуки 8 виник чотири дні тому. Коли об’єднання співвласників багатоквартирного будинку повністю перегородили прохід, яким користувалися мешканці всіх сусідніх будинків.

Ми намагалися вирішити це питання мирним шляхом, але нажаль вчора воно перейшло точку кипіння.

Тому сьогодні було прийнято рішення про демонтаж незаконної огорожі, яка перешкоджає спільному проходу. Станом на 11:00 відповідальні комунальні структури виконали рішення та демонтували частину паркану», - зауважив Сергій Надал.

Нагадаємо, жителі восьми будинків з вулиці Галицької обурилися через те, що мешканці будинку на проспекті Злуки заблокували прохід до зупинки через свій двір, загородивши його бетонними блоками.

У знак протесту вчора, 7 червня,  одна із сторін конфлікту перекрила рух транспорту на проспекті Злуки. Люди ходили по нерегульованому пішохідному переході, розташованому трохи вище «Універсаму».

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+2 #3 Oля 08.06.2016, 17:33
Шкода клапоть державного асфальту для проходу сусідів...Любов до ближнього через край.Треба відвідати декілька уроків Християнської етики,поки ще і цієї не вилучили зі шкіл Тернополя
Скарга
+1 #2 Русич 08.06.2016, 15:39
Ідея з блокуванням проходу належить кільком мешканцям Злуки 8. Не можна усіх у цьому звинувачувати. Прохом користуються в основному старші люди, для яких лишніх 50 метрів по проїзжій частині поміж автомобілів трохи важкувато. Повного комфорту у нашому "колгоспі" бути не може. Ми апріорі з цим погоджуємося, коли купуємо житло в багатоповерхівк ах.
Скарга
+3 #1 Інна 08.06.2016, 13:08
І що мешканці Злуки 8,хотіли пропіаритись на весь Тернопіль?Встид -позор боротись з людьми які просять не їздити через вашу територію а пробігтись швидше додому....Добре що правда за простим народом а не так званою "елітою" Злуки 8))))
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ