Читайте нас в соціальних мережах

Мешканці Тернопілля на всю країну розкажуть про факти корупції та несправедливості

Вівторок, 07 червня 2016 14:01
Мешканці Тернопільщини мають шанс бути почутими. Цього тижня завдяки відкриттю Громадської приймальні програми «Гроші» (канал «1+1») у місті Чортків вони зможуть розповісти про свої життєві історії та надати докази беззаконня, від якого потерпають.

Так, вже у п’ятницю, 10 червня, у Чорткові на площі біля пам’ятнику Т. Шевченка глядачі, які мають теми для розслідувань, зможуть розповісти команді «Гроші» про несправедливість чи корупцію, з якою довелося стикнутись у житті. Адже саме управлінська некомпетентність, низький рівень заробітних плат, корупція та байдужість політиків змушують українців виїжджати на заробітки закордон. Редакція програми вирушає на Західну Україну аби привернути увагу суспільства до цієї проблеми.

Чортків – місто, з якого поїхали закордон шукати кращої долі тисячі містян. На Тернопільщині Громадська приймальня працюватиме з 16:00. Всі отримані історії будуть уважно розглянуті, а найрезонансніші стануть темами журналістських розслідувань в ефірі програми Гроші.

"Уже вкотре ми проводимо Громадську приймальню, адже для багатьох українців, які зневірились у правоохоронній та судовій системі, і не можуть самостійно домогтися справедливості, наша програма – єдиний спосіб вибороти правду. На відміну від чиновників, які ховаються від людей за дверима кабінетів, ми робимо спілкування з глядачами простим і відкритим і намагаємось допомогти. Тому наша приймальня – це місце, куди кожен може прийти зі скаргою або проблемою, щоб ініціювати журналістське розслідування, і вибороти правду", - розповів ведучий "Грошей" Олександр Дубінський.

Також залишити свої заявки на розслідування можна на сайті Громадської приймальні groshi.1plus1.ua.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Іван Володимирович 07.06.2016, 17:35
йому пох***
Скарга
+1 #1 Сергій 07.06.2016, 15:48
От би приїхали в Тернопіль і сходили до ректора ТНЕУ-нехай розказава би коли землю АТОшникам дадуть....
Скарга

Додати коментар