Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі цигани проклинають тих, хто не дає їм грошей

Неділя, 05 червня 2016 12:38
У Тернополі на автовокзалі цигани проклинають людей, які відмовляються давати їм кошти.

Про це повідомляють тернополяни у соцмережах. У спільноті «Від Тарнополя до Тернополя» опублікували фото жінки, яка з дитиною на руках «заробляє гроші» поблизу автовокзалу. Тих же, хто відмовляється допомагати – циганка проклинає.

«Ця циганка тривалий час вештається нашим містом з дитиною на руках. Тих, хто відмовляється давати гроші – вона проклинає.

Звертаюся до відповідних служби, аби вони відреагували на такий персонаж. Нашому місту варто брати приклад з цивілізованих країн: дозвольте їм тільки стояти, а не ходити поміж людей і створювати комусь незручності.

P.S. Гроші таким людям дають все менше, але є і такі бояться отримати «побажання» на життя. Будьмо розсудливими і припинимо фінансування цих осіб у Тернополі!», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляють правоохоронці, від початку роботи патрульної поліції у них не було скарг від терноплян на циганів.

«Ми не ділимо людей за якимось критеріями: національність, соціальним статусом тощо. Якщо виявляємо підозрілих, доправляємо їх у відділ поліції для встановлення особи», - повідомляють у прес-службі патрульної поліції Тернополя.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #4 ТЕРНОПІЛЬ 06.06.2016, 17:18
а негрів і арабів? не гнати? вони ще гірші за циган. скоро буде як в гей-ропі на вулицях - білого обличчя не побачиш - самі чорношкірі.
Скарга
0 #3 Tarasito 05.06.2016, 20:57
Цыгане? Ёба#ые цыгане, ненавижу, бля#ь, цыган. © Томми.
Скарга
+2 #2 око 05.06.2016, 19:58
Шановні правоохоронці(П оліцейські)Ви працюйте на випередження!!! А не чекайте дзвінків,досить працювати паркувальниками !!!!!Ви скоро гроші за парковку брати будете!1
Скарга
+5 #1 БАНДЕРІВЕЦЬ 05.06.2016, 15:35
ГНАТИ ЦИГАНВУ З ТЕРНОПОЛЯ!!!!!! !!!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ