Читайте нас в соціальних мережах

З банкомату на Тернопіллі вкрали 160 000 гривень (подробиці резонансного пограбування)

П'ятниця, 03 червня 2016 14:30
Журналістам сайту «Тернополяни» стали відомі подробиці резонансного пограбування, яке сталося вчора підранок в райцентрі Збаража.

Нагадаємо, 2 червня близько 5-ої години ранку у приміщенні Збаразької районної поліклініки, розташованої на вул. Павлова, 2, спрацювала охоронна сигналізація банкомату банку "Райффайзен Банк АВАЛЬ". Коли поліцейські приїхали на місце події, помітили, що зловмисникам вдалося здійснити задумане і втекти.

Власні джерела розповіли кореспондентам, що з банкомату зникло 160 000 гривень. До кінця невідомо як саме відбулося пограбування, схоже, злодії давно взяли собі цей банкомат «на замітку». Спочатку невідомі проникли в приміщення поліклініки, де встановлені старі двері, вийняли серцевину в замку банкомату, відвернули зсередини камеру і підбирали код.

Сигналізація ж спрацювала вже тоді, коли відрилася «шухляда» із грошима, тож на те, аби витягнути звідти гроші зловмисникам вистачило кількох секунд. Відомо також, що інкасаторська машина «заправила» цей банкомат 31 травня.

 

фото ілюстративне

Додати коментар