Читайте нас в соціальних мережах

Опівночі на Тернопільщині не розминулись DAF та Еталон. Водій автобуса загинув моментально (фото з місця ДТП)

Середа, 01 червня 2016 12:09
Неподалік села Заруддя Збаразького району цієї ночі трапилася смертельна ДТП. На пустій дорозі зіткнувся молоковоз DAF та пасажирський автобус «Еталон». Водій останнього від удару загинув на місці аварії, його довелось вирізати з транспортного засобу.

Як стало відомо журналістам сайту «Тернополяни» з власних джерел, загиблий – 40-річний тернополянин Володимир. Тієї злощасної ночі він мав лише "перегнати" автобус у село Вишнівець, звідки вже вранці людей мали везти на роботу.

Для вилучення тіла загиблого залучався черговий караул ДПРЧ-4 Управління ДСНС України в Тернопільській області.

Про ДТП правоохоронців повідомили свідки. При виїзді слідчо-оперативної групи було оглянуто місце аварії - DAF знаходиться в лісосмузі на стороні зустрічної полоси, що свідчить про те, що водій молоковоза не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автобусом. За неофіційною інформацією, ці слова підтвердив і сам чоловік, розповівши працівникам поліції, що бачив світло зустрічного транспорту, але через горби на дорозі потрапив в колію, де його підкинуло і, як наслідок, його вантажівка виїхала на зустрічну.

Водій молоковоза госпіталізований в Збаразьку районну лікарню. У нього ЗЧМТ, струс головного мозку, забій грудної клітки, гематома лобної ділянки голови зліва, множині різані рани верхніх і нижніх кінцівок.

1 41

1 42

1 43

1 44

1 45

1 46

фото з власних джерел

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+3 #1 ddf 02.06.2016, 00:19
зато ця сука груба поставлена побером з жиру лопне скоро. Вже блядіна на жодному стільці не вміщається. А наш "народний" бролер від удару отримує своїх пару рублів і йому насрати на стан доріг.
Скарга

Додати коментар