Читайте нас в соціальних мережах

За лічені хвилини на центральних вулицях Тернополя через випускників перекриють рух

Субота, 28 травня 2016 15:12
На набережній Тернопільського ставу, нижче Надставної церкви, вже зібралися більше тисячі місцевих випускників. Хлопці у шикарних костюмах, фраках, вишиванках і дівчата у розкішних сукнях усіх кольорів веселки вже готові пройтися центральними вулицями міста в рамках щорічного параду випускників.

Урочиста хода стартує від церкви Чесного Хреста о 15.30 годині, звідки колона рушить через вул. Руську – прямо по проспекту С. Бандери і на цетральний стадіон Тернополя. Очолять парад випускників відмінники навчання, переможці всеукраїнських предметних олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, призери спортивних змагань, юні митці та активні учасники учнівського самоврядування.

Святкову ходу супроводжуватимуть муніципальний духовий колектив «Оркестра Волі», духовий оркестр Тернопільського військового гарнізону та ансамбль мажореток Палацу культури «Березіль».

Урочистості продовжать о 17. 00 годині на центральному стадіоні, де традиційно відбудеться вручення золотих і срібних медалей. Також нагородять переможців міського конкурсу на кращий вишитий костюм 2016 року. Ведучим свята запросили бути відомого шоумена Сергія Притулу, а розважатиме випускників та гостей заходу гурт «Los Colorados».

На час параду випускників, який триватиме близько 1-1,5 годин, на центральних вулицях Тернополя, а також суміжних вулицях, що ведуть в напрямку вул. Руської та С. Бандери, рух транспорту буде перекритий. За дотриманням порядку на дорозі слідкуватимуть екіпажі патрульної поліції.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ