Читайте нас в соціальних мережах

Влітку мешканцям Тернопільщини буде легше добратися на море

Четвер, 26 травня 2016 13:25
На Тернопільщині помалу взялися за вирішення проблемних питань забезпечення залізничного сполучення. Важливу роль у цьому відіграло виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань транспорту, що відбулося минулого місяця.

- Із Тернополя через Одесу до Миколаєва і Херсона призначили новий поїзд (на літній період). Також графік руху поїзда 791/792 Ковель-Тернопіль-Ковель – модифікують до Луцьк – Здолбунів- Красне-Тернопіль – Хмельницький, – інформують в управлінні розвитку інфраструктури, транспорту та енергозбереження облдержадміністрації.

Як розповідає начальник профільного управління ТОДА Василь Ясіновський, Тернопільщина хоч і має великий туристичний потенціал, але при цьому має обмежене сполучення з південними регіонами України. Саме тому маршрут з Одеси до Миколаєва та Херсона на літній період видовжили.

- Зазнав модифікації й маршрут Ковель-Тернопіль шляхом видовження до Хмельницького. Це нововведення має відразу два позитивні моменти По-перше, це забезпечить збільшення потоку туристів з Польщі, а по-друге, збільшиться і потік пасажирів, котрі планують відпочити на Шацьких озерах, - додає Василь Ясіновський.

Додати коментар