Читайте нас в соціальних мережах

За місяць до демобілізації трагічно загинув солдат з Тернопільщини

Понеділок, 23 травня 2016 17:08
31-річний військовослужбовець з Тернопільщини Роман Дякун не дожив місяця до демобілізації. Чоловік втопився у річці Замчисько, що у Костополі Рівненської області. Трагедія сталася 21 травня в обідню пору.

Відомо, що разом з Романом тоді на березі річки відпочивали ще двоє солдатів, які разом із загиблим проходили службу на Рівненському військовому полігоні. Двоє з трьох товаришів вирішили покупатися, але житель Тернопілля спробував перепливти річку, глибиною майже 4 метри. За словами свідків, до берега залишалося якихось сім метрів, як солдат несподівано пішов під воду. Хлопці кинулися на допомогу, але відшукати його самостійно не вдалося – повідомили рятувальників, які дістали на берег вже бездиханне тіло солдата.

«Чоловік 1985 року народження. Він – мешканець села Кобилля збаразького району, що на Тернопільщині. Був мобілізований під час 5-ої хвилі мобілізації – у червні минулого року, ніс службу у зоні АТО. Перебував на ротації на полігоні у Рівненській області, - повідомила в мережі «Фейсбук» голова Збаразької районної ради Світлана Боднар. – Тіло загиблого вже вдома. Сьогодні ввечері о 21.00 год. відбудеться парастас».

За частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України слідчі проводитимуть досудове розслідування.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ