Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі дві пройдисвітки «розвели на гроші» касира магазину (відео)

Субота, 14 травня 2016 17:19
Тернопільські правоохоронці розшукують двох шахрайок, які «обвели навколо пальця» касира торгового закладу. Про це у поліцію повідомив менеджер магазину, де й відбувся інцидент.

Заявник розповів, що двоє невідомих жінок, зловживаючи довірою касира, заволоділи грошовими коштами в розмірі 700 гривень. До того ж неоплаченим залишився товар, який взяли невідомі. Усе зафіксувала камера спостереження, встановлена над касою.

- У касира дві жінки попросили пачку цигарок і дали в якості оплати 500 гривень. Втім, отримавши решту, зловмисниці розіграли справжнісінький театр: то просили повернути їм п’ятисотку, а взамін давали дрібніші купюри, то знову і знову перераховували решту, словом, декілька хвилин колотнечі біля каси і продавець уже не пам’ятала скільки грошей віддала і хто кому що винен. А пройдисвітки чітко контролювали ситуацію, бо в певний момент спритно покинули крамницю, - розповідають в ГУ НП в Тернопільській області.

Лише перевіривши наявність коштів у касі, продавчиня зрозуміла, що її обдурили. Зараз пошуками підозрюваних займаються правоохоронці. Про допомогу заради встановлення осіб шахрайок просять і тернополян, тож якщо ви впізнали осіб на відео (нижче, - авт.), або маєте інформацію про їхнє місце перебування, телефонуйте у Тернополі 27-11-70 або 102.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ