Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільських красунь "змусили" позувати мокрими (фото)

Четвер, 12 травня 2016 14:15
У Тернополі посилено готуються до конкурсу «СтудМіс Тернопіль-2016». Відбудеться він вже 24 травня, тож місцеві красуні практично щодня займаються з професійними хореографами, стилістами та фотографами.

В мережі вже з’явились перші результати роботи з фотостудією «Монро». Конкурсантки для фотосесії позували мокрими у золотистих сукнях. За задумом фотографа Віталія Шпеника, на світлинах дівчата виглядають максимально ефектно та сексуально – на темному тлі красуні у золотих нарядах під дощем.

Фотосесія для конкурсу відбулася днями в аквапарку «Лімпопо». Претенденток на титул «СтудМіс Тернополя-2016» помічники фотографа рясно поливали водою. Самі ж дівчата позували у басейні та не стримували емоцій, які «ловив» фотограф.

Нагадаємо, найочікуваніший конкурс краси і таланту «СтудМіс Тернополя» пройде в драмтеатрі 24 травня. Початок о 18.00 годині. Окрім корони, подарунків та статусу найкрасивішої студентки Тернопілля, переможниця також отримає можливість представляти наш край на всеукраїнському конкурсі «СтудМіс України-2016».

8FNjiytfD58

x3zujPl3E5w

JhbxN-ES Og

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #1 Свєта 13.05.2016, 09:06
правильно! курка маэ бути мокра!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ