Читайте нас в соціальних мережах

Дизайнер Катерина Тимочко у своїй новій колекцію одягу «огорнула у ліс» тернополян (фоторепортаж)

Вівторок, 19 квітня 2016 08:42
Неймовірне шоу, красиві моделі, талановитий дизайнер. На цих вихідних відбувся показ-перформанс у Бункермузі тернопільського дизайнера Катерини Тимочко.

«Ми місяць активно готувалися до показу, - розповіла Катерина Тимочко. - З метою відтворення інсталяції для події «Огорни мене ліс» використали п’ять машин деревини, п’ять мішків живого  лісового моху, з якого створили килим довжиною 5,6 метрів, порізали 16 метрів стовбурів тополі, щоб отримати зруби, використали 105 метрів тросу для кріплення конструкції, підготували і пофарбували 7.5 метрів бавовняної тканини».

Білети миттєво розпродались, ще за два тижні до самої події, тому було вирішено проводити показ-перформанс два дні – 16 та 17 квітня.

Перед виступом люди мали змогу насолодитися живою музикою, під час виходу кожна з моделей відтворювала окрему емоцію.

В перший день показу в галереї закладу був шоу-рум, де відвідувачі мали змогу купити одяг та аксесуари від KATERYNA TYMOCHKO. Опісля відбувся джаз-виступ однієї з моделей.

«Сьогодні ми намагалися вам розповісти історію про життя і про переживання, про внутрішній світ людей, про те що варто сприймати серцем і душею. Я вдячна, що мене підтримує велика команда, завдяки їм мені хочеться працювати. Над цією колекцією я працювала близько 2-ох років, вона поступово наростала формою, але тільки на протязі 3 останніх місяців стала для мене глибшою і змістовнішою. Тепер, я дивлюся на кожну річ і вона має для мене свою історію. Дякую, за величезну підтримку всім людям, моєму оточенню, що вірили в мене і допомагали,» - додала Катерина Тимочко.

Додати коментар