Читайте нас в соціальних мережах

Першою красунею технічного університету Тернополя стала майбутній інженер (фото)

Субота, 16 квітня 2016 10:18
Найкрасивішою студенткою Тернопільського національного технічного університету імені І. Пулюя стала 19-річна Яна Георгієєва. Дівчина обрала для себе непросту професію і навчається на факультеті інженерії машин, споруд та технологій. Каже, що була здивована, коли почула ім’я переможниці.

Загалом за корону «СтудМіс ТНТУ-2016» в актовій залі вишу 14 квітня змагалися 12 чарівних представниць різних факультетів. Дівчата демонстрували власні таланти, кмітливість та дефілювали по сцені у різних образах.

Щодо володарки титулу «СтудМіс ТНТУ-2016», то окрім цього звання Яна Георгієва стала також переможницею в номінації «СтудМіс модель». Вона отримала корону та подарунки від організаторів, серед яких – вікенд у старовинній Празі. Дівчина також представлятиме свій виш на регіональному конкурсі «СтудМіс Тернопіль-2016».

Ще однією призеркою стала 17-річна Анастасія Мащак. Першокурсниця факультету економіки та менеджменту завоювала корону «Першої Віце-СтудМіс ТНТУ-2016». Також дівчина стала кращою в номінації «СтудМіс артистичність». Вона, як і Яна Георгієва, боротиметься за звання «СтудМіс Тернопіль-2016».

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ