Читайте нас в соціальних мережах

Наймолодших красунечок кличуть на конкурс "Міні міс Тернопіль 2016"

Середа, 13 квітня 2016 19:15
У Тернополі стартувала підготовка до п’ятого ювілейного фестивалю краси і таланту «Міні Міс Тернопіль 2016». Окрім вроди маленькі красуні повинні будуть продемонструвати і власний талант.

За словами організаторів, загалом спробувати свої сили у престижному конкурсі зможуть тернополянки віком 6-14 років. Буде три вікові групи, в кожній з яких оберуть найкращих. 

Титуловані красуні згодом матимуть змогу прийняти участь у Національних фестивалях краси, таких як «Міні Міс України 2016» та «Міні Топ-модель України 2016», «Міні світ краси України 2016».

- Щодо тернопільського регіонального конкурсу, то обов’язковою умовою участі у «Міні Міс Тернопіль 2016» буде презентація власного таланту, чи то пісні, танцю, сценки, власних картин чи виробів, чи інших унікальних здібностей дівчаток, - каже ініціатор тернопільського конкурсу Ольга Заверуха. - 20 квітня запрошуємо батьків з дітьми на організаційні збори, що відбудуться у Центрі дозвілля та молодіжних ініціатив (ім. О. Довженка) за адресою проспект Злуки, 45.

Додати коментар