Читайте нас в соціальних мережах

В Тернополі затопило чотири поверхи будинку

Неділя, 10 квітня 2016 14:03
Вже другий день мешканців чотирьох поверхів по вул. Вербицького 10 поливає гаряча вода.

Між третім і четвертим поверхом прорвало стояк. Інцидент стався вчора 9 квітня. Однак досі жодна з комунальних служб не береться владнати проблему.

«У будинку моєї дочки, між четвертим і третім  прорвало стоять. Це сталося вчора ввечері . Стояк доводилося перекривати своїми силами, бо на виклики вже другий день ніхто не реагує. Ми викликами і працівників ЖЕКу, дзвонили на гарячі лінії міської ради, до правоохоронців, але ніхто не реагує. Кажуть у вас індивідуальне опалення от і розбирайтесь у ситуації самі.

Вчора ввечері приїхав хтось з міської ради, накричав , мовляв чого його викликали, адже це компетенція ЖЕКу. Сьогодні прийшов працівник житлово-комунального господарства «Люкс», подивився і пішов. Сказав, що він за такі неполадки не відповідає, хоча стояк прорвало на коридорі.

Поки вдалося перекрити воду. Але від окропу поздувало всі меблі, підлогу. Тепер не знаємо, хто нестиме відповідальність за такий «потоп», - розповіла «Тернополянам» пані Марія.

Про деталі інциденту ми повідомимо згодом

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Василь Чорненький 11.04.2016, 07:29
Треба дивитися, хто відповідальний за експлуатацію внутрішньобудин кових мереж - той і за завдану шкоду відповідати повинен.
Скарга
0 #1 Ольга 10.04.2016, 17:41
я жителька славнозвісного будинку. сьогодні працівники ЖЕКу повідомили, що директор ПП "Люкс" нібито на лікарняному. також натякнули, що довго прийдеться розбиратись хто все таки винуватець всіх цих подій
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ