Читайте нас в соціальних мережах

28-річному бійцю АТО з Тернопільщини загрожує ампутація ноги

П'ятниця, 08 квітня 2016 12:26
Небайдужих тернополян просять допомогти у зборі коштів для лікування нашого земляка Віталія Данильчука. 28-річний боєць АТО з Борщева перебуває у важкому стані і йому загрожує повна ампутація нижньої кінцівки.

Його мобілізували, на фронті Віталій відвоював 8 місяців. Отримав серйозні травми наприкінці березня у бою під селищем Луганське Донецької області. Куля пройшла наскрізь, пошкодивши м'язові тканини. Побратими наклали турнікет на рану, проте через шквальні обстріли не змогли вчасно доправити пораненого в шпиталь.

«Далі почався некроз і в результаті нависла небезпека ампутації ноги, яка є і досі. Боєць переніс вже багато операцій. Спочатку перебував на лікуванні у Харківському шпиталі, сьогодні - у Київському шпиталі, - повідомляють активісти волонтерського руху "Voля-Борщів". - Зараз ситуація із ногою бійця є невирішеною – 50%50, можливо, її ампутуватимуть.

Жителі Борщівського району встигли назбирати хлопцю майже 4000 гривень, але цього надто мало. Зараз він не втрачає надії стати на ноги. Родина, друзі та волонтери закликають відгукнутися людей із добрим серцем та посприяти фінансово на лікування та реабілітацію відважного молодика, який втратив здоров’я, захищаючи нас на сході.

Реквізити для перерахунку коштів:

Картка Приват банку: 5168742025001565
Отримувач: Данильчук Лариса (мама)
Контактний номер телефону: 096 75 14 960 (Лариса).

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ