Читайте нас в соціальних мережах

На Алеї Героїв сьогодні поховають тернопільського хірурга, який в АТО врятував безліч життів

Неділя, 03 квітня 2016 11:42
Раптова смерть відомого тернопільського хірурга, військового лікаря Михайла Стасіва шокувала представників медичної галузі міста. Його не стало 1 квітня – життя забрала серцева недуга.

Сьогодні о 14.00 годині в Будинку печалі, що на вул. Микулинецькій, розпочнеться похорон Михайла Ярославовича. Його поховають на Алеї Героїв поряд з загиблими в АТО захисниками, які віддали своє життя за Україну.

Колеги-медики досі не можуть змиритися із непоправною втратою – Михайло Стасів був прикладом для наслідування, не лише професіоналом, але й справжнім другом, чуйним наставником та людиною, до якої завжди приходили за мудрою порадою. 20 років він працював хірургом в Тернопільській міській комунальній лікарні швидкої допомоги, а останні роки був заступником головного лікаря з експертизи тимчасової непрацездатності Тернопільського міського комунального закладу "Центр первинної медико-санітарної допомоги".

Війна змінила його. Так, більше року (13 місяців) пан Михайло служив добровольцем в зоні проведення АТО. Там він врятував безліч життів військовим, не зважав на власне самопочуття, адже головне для нього було – порятунок інших. У перший день квітня у нього несподівано зупинилось серце… Серце, яке було чуйним та відкритим до ближніх.  Вічна пам’ять.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ