Читайте нас в соціальних мережах

Для бійців АТО сьогодні у Тернополі робитимуть особливу «психологічну зброю»

Четвер, 31 березня 2016 14:03
Бійці на передовій завжди з нетерпінням чекають на приїзд волонтерів, адже ті за час АТО вже вивчили вподобання захисників і знають про їхні потреби. Втім, без допомоги небайдужих тернополян волонтерам не впоратись, тож вони вже сьогодні чекають «групу підтримки» для виконання спецзамовлення з фронту.

- Вареники – це не лише пожива для організму, а й психологічна зброя, бо сепаратистам вареників не робить. А нашим воїнам потрібна підтримка і турбота, яку вони відчувають, коли ми їм привозимо смаколики та улюблені страви, - розповідають волонтери «Бункеру С». – Найбільшою популярністю користується їжа справжніх українців – вареники, відтак, для їх ліпки бракує рук.

Усіх тернопільських господинь, які сьогодні матимуть декілька годин вільного часу запрошують долучитися до доброї страви – приготування вареників для військовослужбовців. Ліпитимуть їх з 17:30 год. за адресою: м. Тернопіль, вул. Старий ринок 1а (у підвальному приміщенні фіздиспансеру). Для цього попередньо просять зателефонувати волонтерам за номером телефону: 097 225 06 88.

Крім того, помічники для ліплення вареників бійцям потрібні будуть у період 5-7 квітня. Охочих просять зголошуватися, адже нашим захисникам потрібна підтримка і відчуття того, що про них дбають, їх пам’ятають і чекають.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ