Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський політик Ландяк говорить про патріотизм, але бізнес веде по-іншому (фотофакт)

Середа, 30 березня 2016 19:03
Читачі «Тернополян» обурилися від нахабності депутата міської ради Петра Ландяка, який декларує «світлі ідеали», а сам не забуває будь-яким шляхом наживитися на людях.

Депутат Тернопільської міської ради, представник партії «Громадянська позиція», Петро Ландяк один із тих політиків і підприємців, які у свій час пропагували бойкот російських товарів. Будучи власником магазину «Універсам», під час Революції та передвиборної кампанії також виступав за те, щоб на полицях торгових точок було присутнє маркування продукції з Росії. Проте, тепер від своїх слів відступається.

Небайдужі тернополяни вирішили провести моніторинг цін у магазинах, що належить Петру Ландяку та закладах-конкурентах. Як виявилося, ціни у магазинах політика різняться не на користь покупця: десь на гривню, десь і більше. Сума здається невеликою, але у загальному кошику, покупець збагачує власника «Універсаму» на кругленьку суму. До того ж, «накрутка» цін зачепила навіть соціальні товари, наприклад, крупи або молочні вироби, продукцію, яку держава намагається робити доступнішою, особливо, у час кризи.

Окрім цього, не виконується і обіцянка політика щодо маркування російських товарів. Їх у магазині, до речі, дуже багато. У своєму коментарі для газети «Номер один» 5 травня 2014 року депутат зазначив: «Ми не боїмося, що зменшиться попит, якщо позначатимемо товари прапорцем країни-виробника. Якщо споживач не схоче купувати російське, вибере товар іншого виробництва. Ми не обмежуємо своїх покупців, а просто даємо їм можливість вибору».

Тепер Петро Ландяк веде свій бізнес по-іншому. Відступається від бойкоту товарів окупанта і заробляє на першочергових потребах тернополян.

Коментарі  

+2 #3 Тарас 31.03.2016, 15:42
Хочу сказати „обуреним” і „небайдужим” тернополянам, які провели так званий моніторинг цін в магазині Універсам, що основна група товарів з тих що наведені на фотознімках - напитки Соковинка, Живчик , вафлі, рис , аж ніяк не є товарами соціальної групи.
По багатьох групах товарів в магазині Універсам ціни значно кращі ніж в інших торгівельних закладах міста.
І в цьому, при бажанні бути об’єктивним легко пересвідчитись. Але чи потрібно це авторам цієї замовної статті? Крім цього зазначу, що пенсіонери та інваліди, в магазині Універсам можуть придбавати товари з 5-ти процентною знижкою – однією з найбільших знижок у м. Тернополі.
Хотілося б, щоб автори статті також поцікавились і співставили, яку суму податків сплачує до державного і місцевого бюджету магазин Універсам і магазин Калина, що є не менш важливим у цей важкий для країни і людей час.
Скарга
+1 #2 Сергій 31.03.2016, 13:21
Яке відношення мають ціни до Революції гідності,та бойкоту російських товарів і до чого приклалася наша держава щоб зробити наше життя кращим теж не зовсім розумію? Мабуть у дописувача від імені "небайдужих тернополян" проблеми психічного характеру, а точніше шизофазії (Симптом психічного розладу, при якому спостерігається мовна незв'язність і розірваність. Структура промови порушена, фрази і пропозиції будуються правильно, але не несуть ніякого смислового навантаження, їх зміст має ознаки маячні. Розлад мови безпосередньо вказує на розірваність мислення хворого.) Цікаво,кому вигідно підривати репутацію людини,яка намагається покращити життя тернополян і як кістка в горлі заважає нинішній міській владі дерибанити землю і завищувати тарифи на комунпослуги... ?! А щодо вартості продуктів,то не можна робити висновки на порівнянні цін декількох товарів,бо у всіх магазинах вони різні,у когось молоко чи рис дорожчий, а сир і ковбаса дешевші ...
Скарга
+5 #1 Галина 31.03.2016, 10:15
Хороший магазин як "Калина" так і "Універсам".Куп ую там постійно.
І ще таке питання -а чому ви обрали "Калину" а не для прикладу мережу супермаркетів "Сільпо" і не прорахували на скільки там покупці збагачують власників? Поцікавтесь ціновою політикою там для об"єктивності.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ