Читайте нас в соціальних мережах

Віталій Цимбалюк: «Я пробачаю Наталію Паньків за лжесвідчення, а з її наклепами хай розбирається поліція»

Понеділок, 28 березня 2016 19:07
Нещодавно депутат міськради Наталія Паньків через свою помічницю Лілію Пелехату звинуватила громадського діяча Віталія Цимбалюка у начебто її побитті.

 

Місцевими журналістами розглядається багато різноманітних версій інциденту, оскільки у ньому занадто багато дивного. Лікарям Наталія Паньків заявила, що проти неї була застосована фізична сила, інші ж видання вказують, що у неї стався гіпертонічний криз.

«Тернополяни» вдалося взяти ексклюзивний коментар Віталія Цимбалюка щодо інциденту з Наталією Паньків.

– Коли людина йде на обман заради своєї родини, заради держави, заради віри – це ще можна зрозуміти, – сказав Віталій Цимбалюк. – Однак якщо вона лжесвідчить або зводить наклеп  на інших людей заради своїх власних інтересів – це гріх, за який треба нести покарання, принаймні, перед Богом та людьми. Брехня та наклеп свідчать, що людина готова на все для досягнення своєї мети, причому будь-яким шляхом. Так чинити, звичайно, аморально – брехня і наклеп найбільше принижують ту людину, яка це робить, тим більше – у Святий Піст. Зі всією відповідальністю заявляю, що жодного слова правди в її свідченнях немає. Але я прощаю її, адже не кожен зможе протистояти тиску тих обставин, в які, ймовірно, потрапила тернополянка Наталія Паньків.Вона – жінка, а слабка стать часто не в змозі чинити опір суворим обставинам і здатна в цьому випадку на незрозумілі вчинки в стані надмірної емоційності.

Журналісти готували матеріали ще до інциденту

У п’ятницю, 25 березня, як і багато тернополян, Віталій Цимбалюк був присутній на Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби, який відбувався у школі №23. В коридорі школи відбулась розмова між ним та Наталею Паньків. Присутні на турнірі бачили цю зустріч, адже всі події відбувались на очах багатьох свідків. Ось як коментує «Тернополянам» те, що сталося, один зі свідків інциденту, тренер Олександр Юрієвич Куриляк:

«У нашій школі проходили спортивні змагання. В якийсь час у коридорі відбулася розмова між Наталією Паньків та Віталієм Цимбалюком. При цьому їх бачили багато людей. Пан Віталій говорив спокійно, без крику, а пані Наталія вела розмову на підвищених тонах, майже кричала. Жодної бійки чи шарпанини не було. Після розмови обидва співрозмовники розійшлися в різні сторони.  Сама Наталія Паньків спокійно і впевнено залишила приміщення, сіла у свій джип, який був припаркований на в’їзді до школи, і поїхала геть. Ось і вся історія».

Цей свідок, як і інші, не може офіційно дати свідчення в поліцію, бо Наталія Паньків…досі не подала (!) відповідну заяву про начебто її побиття іншою особою.

Ймовірно, в емоційному запалі Наталія Паньків намагалася використати Віталія Цимбалюка, щоби на весь Тернопіль виставити себе жертвою. Однак, провокація їй не вдалася.

Але вже через декілька хвилин на тернопільських сайтах з’явилися розлогі матеріли, про відповідний інцидент. Склалося враження, що ці публікації готувалися заздалегідь. І провокація під час змагань теж булла спланованою.

Більше того, як стверджує помічниця Паньків у своєму коментарі,«інцидент» викликав у її шефині «гіпертонічний криз».Однак вже у лікарні, як повідомляє тернопільська поліція, лікарі попередньо діагностували травму головного мозку та забій потилиці. Де відбувся цей забій – невідомо, оскільки десятки людей, які були присутні на змаганнях, можуть засвідчити, що у школі № 23 жодна людина навіть пальцем не торкнулася Наталії Паньків. Більше – навіть візуально зрозуміло, що цятернопільска депутатка «не дасть себе образити».

Паньків намагається відвернути увагу від своїх афер

Виникає запитання: для чого Наталія Паньків, яка завжди любить підкреслити, що читає і шанує Біблію, у перший тиждень Великого Посту, коли люди мають очищувати тіло та душу, пішла на порушення Дев’ятоїЗаповіді «Не свідкуй («не зводь наклеп») неправдиво на свого ближнього»?  Цьому є лише одне пояснення.

Неодноразово в тернопільских ЗМІ піднімалась тема незаконних дій будівельної фірми «Набережний Квартал». Ця фірма неодноразово булла причетна до будівельних скандалів по всій Україні. Є багато свідчень, що Наталія Паньків може бути представником цієї будівельної фірми. Можливо, вона брала кошти від пайовиків під гарантії швидкого отримання квартир. Але наразі свої обіцянкидепутатка не може реалізувати, а ошукані пайовики вимагають сааме від неї повернути кошти. Мова йде про десятки мільйонів гривень і про дуже обмежений час для їх повернення простим людям.

Можна стверджувати, що сааме цей факт тисне на неї і вона намагається навмисно спровокувати публічнийскандал, виставляючи себе жертвою «політичної і депутатської діяльності». Хоча ні в політиці, ні в депутатстві Паньків нічим особливим не відзначилася. Напевне, таким чином ця пані прагне уникнути відповідальності за афери з грошима пайовиків, вдаючи із себе «смертельно хвору із втратою пам’яті».

Новітній «Щепановский» повертається?

Тернополяни не забули ще одного славетного будівельного афериста – Зіновія Щепановського. Ошукані ним пайовики досі не можуть оговтатися від втрати значних сум своїх грошей. Коли за діяльність цієї будівельної фірми взялися правоохоронці, Щепановський теж всіляко намагався виставити себе «жертвою переслідувань». Чи прагне Наталія Паньків і фірма «Набережний квартал» повторити долю свого попередника?...             

 

ОСТАННІ НОВИНИ


ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ