Читайте нас в соціальних мережах

Підгрушна розповіла пресі окупанта про своє позитивне ставлення до Росії і росіян

Середа, 09 березня 2016 12:07
Українська біатлоністка Олена Підгрушна розповіла московському видання Sports.ru про своє позитивне ставлення до Росії і росіян.

Коментар тернопільської спортсмени стосувався пересторог щодо поїздки української збірної на етап Кубка світу у російському Ханте-Мансійську.

- Так, ніяких проблем. Там багато завдань: загальний залік, Кубок націй, рейтинг. Мені треба робити свою роботу, - сказала Підгрушна. - У мене немає негативу до Росії і до росіян людям. У тому, що відбувається між нашими країнами, винувато мала кількість конкретних людей. Війна завжди комусь потрібна. Це гірко і боляче. Стільки хлопців повертається інвалідами, з поламаною психікою. Я бачу, що мене і команду підтримує маса російських уболівальників. Нас зустрічають біля стадіону, ловлять за руки: Леночка, ми за вас вболіваємо, ви нам як рідні. У Фейсбук люди пишуть багато хорошого. У нас купа родичів в Росії. Є нерозуміння між людьми, і пройде чимало часу, поки рани залікуються. Я дуже сподіваюся, що спорт в цьому допоможе, - цитує видання «Совєцкий спорт» з посиланням на Підгрушну Sports.ru.

Нагадаємо, що дев'ятий етап Кубка світу пройде з 14 по 20 березня в Ханти-Мансійську.

 

Коментарі  

0 #1 тернополянка 10.03.2016, 08:23
ну майже, як лорак. Тільки б давали призи, а від кого їх приймати немає різниці. .......Стільки хлопців повертається інвалідами, з поламаною психікою. А скільки загинуло????? Незнає?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ