Читайте нас в соціальних мережах

У відкритих тренуваннях на тернопільському картодромі всіх перемагала 15-річна гонщиця Христина зі Стрия (фоторепортаж)

Понеділок, 07 березня 2016 09:33
Протягом минулих вихідних на єдиному у західній Україні картодромі у Тернополі відбувалися відкриті тренування. До нас з’їхалися майже 50 пілотів.

Найперше тернопільські спортсмени та гості тренувань хотіли познайомитися з новою трасою

«Ми хотіли познайомити людей з новою трасою у Тернополі, - розповідає один із організаторів заїздів, завідуючий відділенням науково-технічної творчості Козівського будинку дитячої та юнацької творчості Юрій Петько. - Адже більшість учасників вперше тут з моменту відкриття об’єкту минулої осені. Як можна переконатися, процес будівництва спортивного ще триває. Насамперед, ми ще досі не отримали обіцяної владою документації на землю. Також у процесі допрацювання елементи безпеки під час самих гонок.»

Як пояснюють спеціалісти, заїзди, які відбувалися на вихідних, - це звичайнісіньке відкрите тренування. Але тут все відбувається за змагальними правилами. Машини їздять по класах.

«Попередньо надали всім бажаючим інформацію щодо можливості участі у такому заході, - продовжив пан Юрій. – Зголосилися одразу 45 пілотів, які виступають у різних вікових групах та класах машин. А це десь третина пілотів західної України.»

Свої команди виставили представники Стрия, Луцька,  Рівного, Львова, Чернівців, Тернополя та Козова.

Уже у квітні стартує гоночний сезон змаганнями у Кам’янці-Подільському. Тому спортсмени намагалися взяти участь у якомога більшій кількості заїздів, аби відновити форму.

Що найцікавіше, беззаперечним лідером всіх основних заїздів була Христина Шендаревська зі Стрия.

Для інформації, на тернопільському картодромі 2016 рік обіцяє бути насиченим подіями. Планується, що тут відбудуться два обласних змагання у травні та вересні. Окрім того, Тернопіль буде приймати два етапи всеукраїнського чемпіонату.

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ