Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі торгові кіоски, як і гриби, виростають ночами (фотофакт)

Субота, 05 березня 2016 15:20
Минулого тижня по вулиці Тарнавського у Тернополі неочікувано «виріс» торговий кіоск, вже минулої ночі біля нього з’явився і другий.

Мешканці прилеглих будинків обурилися і звернулися до активістів ГО «Ідея нації», аби ті перевірили правочинність їх появи.

Члени організації виїхали на місце та з’ясували, що жодних дозвільних документів ці торгові точки не мають, не облаштували куточка споживача. На місце викликати патруль міліції, вони кіоски оглянули, торгівлю заборонили, але не склали жодного (!) протоколу. Аргументували такі дії тим, що на місці немає власників і немає на кого оформляти ці документи. Здивувало також те, що правоохоронці навіть не наклали на торгову точку штраф.

Дільничний активістів ГО «Ідея нації» переконував, що усі необхідні папери на діяльність цих кіосків є, проте не зміг цього довести наочно. Сьогодні члени організації знову виїхали на місце і з’ясували, що торгівля не ведеться, проте самі споруди на місці.

- Одразу після, 9 березня, після вихідних, ми напишемо відповідну заяву у міліцію, щоб вони надали з цього приводу пояснення і вжили реальних дій. Кожен із мікрорайонів нашого міста має свій ринок і я не розумію для чого засмічувати Тернопіль такими будками, - говорить голова ГО «Ідея нації» Олексій Станько.   

szO8bXLPSR0 1

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #5 назік 05.03.2016, 18:06
Пиздуся ти а не маруся))))
Скарга
+1 #4 Олені 05.03.2016, 17:01
Ринки кришує міліція,а активісти роблять роботу все можливе,щоб був порядок,як когось жаба душить з "диванних" військ то хай піде і перекусить і попробує сам повоювати з "мусором"
Скарга
0 #3 Бенжамін 05.03.2016, 16:56
Зявилось недовольне мусоридло, якому громадськість обрубує доходи від кришування !!!
Скарга
0 #2 маруся 05.03.2016, 16:33
"Кожен мікрорайон має свій ринок"..забув дописати "..які кришуємо ми" )))
Скарга
+4 #1 українка 05.03.2016, 16:01
на 15 квітня через кіоски по тротуару неможливо перейти та зрештою на симоненка на київській на центральному ринку взагалі жах і це все незаконно хтось дуже наживається на цьому. Надал ааааааааааааауу ууууууууууу роби щось може досить а то можеш подавитися.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ