Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі мітингарі перекрили дорогу і вимагають грошей

Субота, 27 лютого 2016 13:43
У Тернополі близько двох десятьків людей ходять по пішохідному переході на вул. Замковій туди-сюди ще з 11.30 години. Вони вимагають повернути їм зароблені гроші.

Мітингарі - ремонтники, які займалися реконструкцією перинатального центру «Матері і дитини», розташованого поруч. За словами протестувальників - медзаклад невдовзі відкриють, а їм досі не повернули обіцяних за роботу коштів. Люди обурюються, адже втомилися слухати лише обіцянки. Саме тому і вийшли - аби їх почули.

Акція протесту нечисленна, її учасники тримають в руках лише один транспарант з вимогою повернути зароблене. Кому саме адресується дане повідомлення - замовнику робіт чи фірмі, яка наймала робітників невідомо. 

Через перекриття руху від пологового в сторону готелю "Тернопіль" та у зборотній бік виникли затори. Водії вступають у конфлікти з протестувальниками, втім люди не поступаються. 

До слова, реконструкцію перинатального центру розпочали ще у 2012 році у рамках Національного проекту «Нове життя – нова якість охорони материнства і дитинства». Втім, вже у 2013 році через відсутність фінансування роботи не виконували, згодом відновили і зараз заклад обіцяють ось-ось відкрити.

 

Коментарі  

0 #1 Krysty 28.02.2016, 10:32
Так-так... в нас останнім часом роботодавці почали розраховуватися валютою "спасибі", вони чомусь думають, що це в кишеню поставиш...
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ