Читайте нас в соціальних мережах

Чемпіонат світу із зимової риболовлі з Тернопільського озера перенесли аж у Заліщицький район

Вівторок, 16 лютого 2016 12:25
Команди з різних куточків світу помалу з’їжджаються на Тернопільщину. Вже в п'ятницю у мальовничих Касперівцях розпочнеться Зимовий Чемпіонат світу з підльодного лову риби.


Попередньо планувалося провести змагання світового рівня на Тернопільському ставі, втім тут немає потрібної товщини криги. Організатори подумували навіть відмінити його, однак велика кількість заявок на участь у чемпіонаті від рибалок з різних країн змусила обласну федерацію риболовного спорту переглянути своє рішення.

Зрештою, Зимовий Чемпіонат світу з підльодного лову риби перенесли на водосховище, що в селі Касперівці Заліщицького району. Звісно, такого рівня змагання там не проходили, але від менш масштабних в учасників залишились лише приємні враження. Відтак, світу першість із зимової риболовлі проведуть саме там – крига дозволяє та й команди не проти.

Попередньо на чемпіонат зголосилися приїхати 16 команд, серед яких навіть є рибалки зі США. Розпочнуться змагання 19 лютого і триватимуть три дні. Детальніше про їх перебіг читайте згодом на сайті «Тернополяни».

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ